Завршни испит - аутоелектричари

Три ученика аутоелектричара положила су завршни испит по принципима дуалног образовања у сервису АС ,,АУТОСЕРВИС МИЛЕ,, Клупци. Матуранти су радили по два задатка. Први задатак рад на столу са електричним уређајим. Други задатак рад на возилу. Ученици су завршили завршни рад са одличним успехом.

 

Представљамо вам Машински факултет

Представљамо вам  Машински факултет

Матуранти,пред вама је презентација која вам омогућује да се упознате са основним информацијама о Машинском   факултету у Београду, о наставном плану, условима за упис, режиму студија....

У складу са новонасталом ситуацијом узрокованом пандемијом  Covid-19, Машински факултет је решио да своје промотивне активности и приближавање самог факултета будућим бруцошима настави помоћу линка који ће се сукцесивно појављивати на сајту МФ-а.

Ту можете  наћи све информације везане за упис на Машински  факултет ; детаљан опис сваког студијског програма, са шемом наставног плана; процес наставе ; списак неопходне документације потребне за пријављивање и упис на факултет; технике полагања пријемног испита, са примерима од ранијих година, много тога још...

Поступак се састоји у клику на банер на насловној страни:

https://www.mas.bg.ac.rs/

https://vesti.mas.bg.ac.rs/?p=14186

Измене у распореду емитовања наставе

Распоред приказивања наставе на каналу РТС 2 биће промењен у данима када је предвиђен рад Народне скупштине Републике Србије чија се заседања преносе на том каналу.

Сви наставни садржаји, у складу са програмом наставе, приказиваће се

Опширније...

Измене у распореду емитовања наставе

Распоред приказивања наставе на каналу РТС 2 биће промењен у данима када је предвиђен рад Народне скупштине Републике Србије чија се заседања преносе на том каналу.

Сви наставни садржаји, у складу са програмом наставе, приказиваће се

Опширније...

Важно - за матуранте

      Матуранти који намеравају да упишу прву годину студија у школској 2020/2021. години важно је дазнају да су утвђени термини конкурсних рокова за упис у школској 2020/21. години. Универзитет у Новом Саду је  донео одлуку о утврђивању термина конкурсних рокова за упис студената на свим нивоима студија на Универзитету у Новом Саду у школској 2020/2021. години. У првом уписном року за основне студије, пријава кандидата реализоваће се 24, 25. и 26. јуна 2020. године, док ће пријемни испити бити одржани 30. јуна, 1. јула и 2. јула 2020. године. Завршетак првог уписног рока планиран је за 22. јул 2020. године. У другом уписном року, пријава кандидата биће 1. и 2. септембра 2020. године, а пријемни испити одржаће се 3. и 4. септембра 2020. године. Други уписни рок завршава се 25. септембра 2020. године.

ОNLINE ЗБИРКА ЗАДАТАКА ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

     За припрему  за пријемни испит за упис на Факултет техничких наука, омогућен вам је приступ online издању збирке задатака из математике. Збирци можете приступити ОВДЕ. Иако су овогодишње околности рада са матурантима другачије, очекујемо да ће, будући студенти уз онлине учење на пријемном испиту остварити добар резултат.
                                                                                

                                                     Ваша педагошко-психолошка служба

Христос воскрсе

Христос васкрсе!  

Свим ученицима и њиховим породицама желимо срећан Васкрс 2020.
Пошто је Васкрс и нада и пут у светло новог живота надамо се да ће нам осветлити и пут изласка из ове ситуације.
Са жељом да се што пре видимо у школским клупама срдачно вас поздрављамо.
Ваша Техничка школа.
 1

Отворена врата 2020.

Драги будући ученици, поштовани родитељи,
Ове године Техничка школа организује Отворена врата у виртуелном свету. Све информације o упису можете добити на сајту школе у делу Упис 2020/2021. Ове године планирамо да упишемо 8 одељења у први разред у три подручја рада. Наравно, спремни смо и да вам одговоримo на сва питања.

Добро дошли!

Посетиоци сајта

Ко је на мрежи: 16 гостију и нема пријављених чланова

Copyright 2011 Tehnička Škola Loznica. Sva prava zadržana. Sajt postavili David, Ivan i Stefan. Godina: 2010/2011.
Designed by IT Extreme