Регионално такмичење машинских школа (11.4.2016.)

   Регионално такмичење ученика средњих машинских школа одржано је 8.04.2016.у Мачванској средњој школи у Богатићу. Нашу школу представљало је 6 ученика а ментор свим ученицима је наставник Душан Тијанић. На такмичењу су, поред наше школе учествовале школе из Чачка, Сјенице, Пожеге, Ваљева, Пријепоља, Бајине Баште, Владимираца,Богатића , Коцељеве, Шапца, Краљева, и Горњег Милановца, а своје знање из области статике, компјутерске графике и моделирања машинских елемената и склопова показало је 55 ученика.                                                                                

   Ученици наше школе постигли су  велики успех. Прво место из области Статике освојио је Матић Никола М31. Ранко Ковачевић М21 из области AutoCAD 2010 освојио је треће место. Николић Младен М31 из области Моделирање машинских елемената и сколопова  освојио је четврто место, а Стеван Јовановић М31 из исте области освојио је шесто место .

   Наша школа у укупном пласману освојила треће место и школа је добила Диплому а наставник Душан Тијанић Захвалнице за постигнуте резултате. Четири ученика су обезбедила пласман на Републичко такмичење.

   Честитамо ученицима и наставнику на постигнућима на такмичењу!

Ево како је било (youtube link):

https://www.youtube.com/watch?v=YkZwA8bm_dg

Посетиоци сајта

Ко је на мрежи: 61 гостију и нема пријављених чланова

Copyright 2011 Tehnička Škola Loznica. Sva prava zadržana. Sajt postavili David, Ivan i Stefan. Godina: 2010/2011.
Designed by IT Extreme