Конкурс Рука у тесту (ЛАМАП) 2016

   Ученици и наставници наше школе трећу годину заредом учествују на конкурсу Рука у тесту (ЛАМАП) и освајају награде. Сада је то 2. награда у категорији средњих школа.

Конкурс ЛАМАП 2016 је изазвао велико интересовање за проблеме везане за здравље и климу али наш пројекат је опет био међу најбољим – 2. награда за реализацију макета о пет природних елемената и климатским променама. Аутори пројекта у Вера Милићевић, наставник грађевинске групе предмета и Антонина Пантелић, наставник ликовне културе са ученцима Г11 и Г21. У обликовању текста помогла Дубравка Лазић, наставник српског језика.

   Амбасада Француске и Француски институт у Србији, доделиће награде за школа које су победиле на конкурсу у понедељак 26. септембра 2016. године, поводом отварања Француско-српска месеца науке на тему „Чувајмо климу, чувајмо здравље!“. У понедељак 19. септембра нашу школу ће посетити Laure TARIEL, координаторка пројеката за универзитетску и научну сарадњу и преузети награђене макете.

О резултатима конкурса можете прочитати овде:

http://www.institutfrancais.rs/pdf/LAMAP-resultats2016.pdf

Пројекат је приказан и на видео снимку:

https://www.youtube.com/watch?v=JCtOdRospMs
У пројекту су учествовали ученици:

   Грађевински техничари за високоградњу Г21:

Марко Стајић, Јелена Томић, Александар Јанковић, Нина Станић, Неша Перић, Ана Стојнић, Игор Мијаиловић, Ранка Ђукић и Лидија Петровић.

   Грађевински техничари за високоградњу Г11:

Димитријевић Анђела, Марковић Анђела и Марјановић Јован.

 

Честитамо !!!!!

Посетиоци сајта

Ко је на мрежи: 210 гостију и нема пријављених чланова

Copyright 2011 Tehnička Škola Loznica. Sva prava zadržana. Sajt postavili David, Ivan i Stefan. Godina: 2010/2011.
Designed by IT Extreme