Стручно усавршавање наставника 22.10.2016.

22.10.2016 у ОШ Анта Богићевић у Лозници одржан је  по други пут у месецу октобру за наставнике наше школе акредитовани семинар Методе наставе и учења. Семинар акредитован у Каталогу за 2016/17.  под бројем БР. 411. Компетенцијa: K2 Приоритети: 1

Семинар има за циљ

јачање стручних компетенција наставника у поучавању и повећање квалитета наставе кроз рад са различитим методама наставе и наставним системима као и мотивација ученика за учење уз упознавање техника учења. Наставници су учили уз навођење примера из праксе о наставним методама, облицима, савременим наставним системима,учењу учења педагошкој клими и мотивацији за учење.

Теме: Наставне методе, облици, средства; Савремени наставни системи и методе наставе; Учење учења; Педагошка клима; Комуникацијске вештине; Мотивација за учење-примери добре праксе.

Пример добре праксе је сарадња наставника ове две школе у реализацији семинара, а реализатори су: Зорица Прокопић, професор рачунарства и информатике, Техничка школа, Лозница и Вања Јеремић, педагог, Основна школа „Анта Богићевић“. Семинар финансиран средствима школе.

Планирани циљеви и задаци семинара су реализовани и остварени у потпуности истакли су учесници су нагласили да су веома задовољни садржајем семинара и целокупном радном и продуктивном атмосфером. Семинару је присуствовало још 5 наставника наше школе Кошчица Јелена, Мијић Томислав, Лазић Дубравка, Јанковић Милорад, Ана Козомара, Aрсеновић Марина и Тривковић Дијана.

zorica i

zorica i tsl

 

Посетиоци сајта

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова

Copyright 2011 Tehnička Škola Loznica. Sva prava zadržana. Sajt postavili David, Ivan i Stefan. Godina: 2010/2011.
Designed by IT Extreme