Реализација наставе на даљину

Поштованин ученици,

Почели смо реализацију образовно-васпитног рада, учења на даљину од 17.03.2020.године. Одељењске старешине су вас контактирале (путем вајбер група, фејсбук или мејл група), и обезбедиле да добијате задатке и материјале за изучавање које су припремили ваши наставници. Обавештавамо ћемо вас

о свим важним информацијама  и на сајту школе и ФБ школе, као и о линковима  и распореду ТВ програма који се емитује за стручне школе.

Због ваше безбедности и здравственог стања, молимо вас да се придржавате упутстава која су Министарство здравља и Влада Србије прописале, а  посебно о ограничењу кретања.

У online заједници, баш као и у реалном животу, постоје правила понашања и комуникације, како би се избегли или спречили могући неспоразуми и сукоби, и за лакше и ефикасније преношење порука и информација. Вештине комуникације подједнако су важне у комуникацији лицем у лице, као и у рачунарској и интернетској комуникацији. Будући да смо физичке учионице заменили виртуелним учионицама, водите рачуна о правилима понашања и комуникације у интернетском окружењу.

ПОРТАЛ МОЈА ШКОЛА ПОЧИЊЕ СА РАДОМ

Oд данас можете направити профиле на порталу https://www.mojaskola.gov.rs/ где ће се у наредним данима постављати садржаји за средњешколе!
Погледајте видео упутства – Како да се улогујем. Инструкције за приступ платформи РТС планета и садржају „Моја школа“

https://www.youtube.com/watch?v=o5AF-qF24RI

РТС Планета је доступна на интернет адреси rtsplaneta.rs. Да бисте приступили садржајима преко мобилног телефона потребно је да инсталирате бесплатну апликацију која је доступна у Гугл продавници (app store). . Следећи корак је регистрација преко Фејсбук налога или имејладресе.Када дођете на Планету, одмах ћете угледати одељак „Моја школа“– налази се на насловној страни на вебу и у категорији „Моја школа“ у главном менију. Часове можете пратити када желите, где желите, можете да их паузирате, наставите или поново погледате. Распоред часова је доступан на сајту rts.rs у оквиру програмске шеме РТС 3.

http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/254/rts-3.html?null=&month=3&year=2020&day=17&).

Поред тога, распоред по разредима ће дан пре емитовања бити доступан и на сајту Министарства просвете,науке и технолошког развоја (rasporednastave.gov.rs)..
Ваша Техничка  школа!

Посетиоци сајта

Ко је на мрежи: 9 гостију и нема пријављених чланова

Copyright 2011 Tehnička Škola Loznica. Sva prava zadržana. Sajt postavili David, Ivan i Stefan. Godina: 2010/2011.
Designed by IT Extreme