Обавештење - ОТВОРЕНА ВРАТА

Техничка школа Лозница  обавештава све осмаке и њихове родитеље да се уписивањем у било коју средњу стручну школу и полагањем државне матуре квалификују за упис на било који факултет, на исти начин као и уписивањем гимназије, што је лако проверити и у Закону о високом образовању ( члан 9). 

 

У нашој школи су одавно реформисани готово сви образовни профили предвиђени Планом уписа те настава се у потпуности реализује по модулима. Сви наши наставници су подједнако стручни и квалификовани и за рад у било којој гимназији. Сви су одавно прошли обуке и стекли све сертификате и за наставу оријентисану ка исходима и за наставу по модулима. О резултатима рада наших наставника говоре успеси наших ученика, у свим сферама.

 

Промоција једне школе јесте промоција квалитета рада у тој установи, и за нас искључиво само то. И те како  имамо чиме да се похвалимо, и никада то нисмо и нећемо радити на рачун крајње непрофесионалне дискредитације других установа засноване на неистинама. Наша промоција је заснована на сопственим резултатима, чврстим доказима и чињеницама. 

 

УСПЕХ=РАД=ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ=ТЕХНИЧКА ШКОЛА

Посетиоци сајта

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова

Copyright 2011 Tehnička Škola Loznica. Sva prava zadržana. Sajt postavili David, Ivan i Stefan. Godina: 2010/2011.
Designed by IT Extreme